Pantofi cu bombeu si lamela din compozit. Talpa din PU/Cauciuc este realizata, in partea interna, din poliuretan cu celule mari avand efect de memorie pentru a favoriza amortizarea si a evita socurile. Partea externa din cauciuc nitrilic cu adancituri pronuntate si bicolore negru/rosu are ca si caracteristici rezistenta la hidrocarburi, precum si rezistenta la alunecare pe suprafete umede. Insertiile de culoare rosie, cu o densitate si duritate superioara, ofera talpii caracteristici antitorsiune si o fac potrivita pentru medii de lucru inghetate, cu piatra sau denivelate.
Branturile, din material monolitic si realizat dintr-o combinatie de EVA si CAUCIUC cu o grosime variabila: 5 mm in partea anterioara si 10 mm in partea din spate. Special concepute pentru seria Maximum. Antistatice. Captuseala din poliester are o putere de drenaj foarte ridicata datorata capacitatii de absorbtie a materialului si a structurii acesteia.
Caracteristici principale:
-calapod: 12;
-ideal pentru medii in care sunt prezente hidrocarburi si substante chimice;
-caracteristicile talpii bicomponente favorizeaza amortizarea si evita socurile;
-partea externa a talpii din cauciuc nitrilic rezista la hidrocarburi si la alunecari pe suprafete umede;
-insertiile cu o densitate si duritate mai mare, ofera caracteristici antitorsiune;
-sistemul High Durability Cap System: sistem cu o rezistenta ridicata a bombeului din TPU;
-ideali pentru medii inghetate, cu piatra sau denivelate.
Produsul a fost proiectat si realizat pentru a fi conform cu Regulamentul (UE) 2016/425 si succesivele modificari, astfel incat sa corespunda cerintelor prescrise de norma EN 20345 CE si clasificat ca EIP de Categoria a II-a.
www.artica.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor de catre noi!
Poti modifica in orice moment setarile acestor fisiere cookie urmand instructiunile din Politica de Cookie.